6 nowych screenów

W naszej galerii pojawiło się 6 nowych screenów z Risen 2 w wysokiej jakości. Większość pochodzi z serwisu multiplayer.it. Ostatnio też w menu Risen 2 pojawiło się kilka nowych artykułów - zapraszamy do lektury!

Risen 2 - Screeny

Autor: kpt. Macrentofeth, 1 lutego 2012 Drukuj Email

Komentarze (8)

8) Yankess @ 5 lutego 2012
Hm, mi to tak do końca na sarkazm nie wyglądało, ale niech Ci będzie :)
7) kapitan mulu @ 5 lutego 2012
Hans nie pomyślałeś,że grafika specjalnie jest zrobiona na taką lekko bajkową? Mi się osobiście podoba, zawsze jakiś odpoczynek od realizmu, który teraz stara się posiąść prawie każdy rpg. Takie moje zdanie.
6) kyr @ 3 lutego 2012
to byl sarkazm
5) Yankess @ 3 lutego 2012
Kyr, według Ciebie Gothic ma słabą fabułę? Mnie wciągnęła i naprawdę się podobała. Uważam, że akurat w tej kwestii Gothic 2 wyszedł trochę gorzej. Ale rozumiem, każdy ma swoje zdanie.
4) kyr @ 3 lutego 2012
hans masz rację, bo np w gothic 1 to grafika nadganiala cieniutką fabułę ale tutaj chca zrobic odwrotnie i slabo im to wyjdzie.
zuben dzieki za cynka:D rany, jak miło że się za to wzięli!
3) ZubenPL @ 3 lutego 2012
Będzie pełne polska wersja językowa http://www.gram.pl/news_8AnjGO61_Tylko_u_nas_Risen_2_trafi_do_sklepow_w_pelnej_polskiej_wersji_jezykowej_na_wszystkie_trzy_platformy_podgladamy_tworcow_lokalizacji_przy_pracy.html i to na wszystkie platformy.
2) Hans z Oświęcimia @ 2 lutego 2012
Nie powalają na ziemię. Słabo jak na te czasy i możliwości z graficzką. Grafiki swą fabułą nie nadgoni. Ludzie, w co wy wierzycie... To nie czasy Gothica. Ładne parcie na pieniądz mają w tej Piranii. Szkoda, że zapominają o graczach.
1) kyr @ 1 lutego 2012
screeny ladnie wygladaja choc niczego nowego raczej nie wnosza.
btw czy ktos z serwisu zaglada jeszcze na forum do tematu zadawania pytan? wiem ze ostatnie pare miesiecy to posucha i pytania o cos co juz dawno wiadomo ale zdaje mi sie ze mala grupke pytan mozna z tego stworzyc.