Aye captain!

Serwis teamxbox.com otrzymał na wyłączność charakterystykę jednego z członków załogi, którą będziemy kompletować w Risen 2. Jest to postać znany już z Risen 1, ale tylko z opowieści - Kapitan Stalowobrody. Tłumaczenie możecie znaleźć w menu Risen 2. Polecamy przeczytanie tekstu, mimo tego, że jest krótki wydaje się bardzo ciekawy...

Ponadto, coraz bliżej święta i DS z PB o tym nie zapomnieli. Możecie pobrać świąteczną tapetę, która jest prezentem tutaj, a inne rozdzielczości tutaj.

Autor: kpt. Macrentofeth, 9 grudnia 2011 Drukuj Email

Komentarze (24)

24) kyr @ 15 grudnia 2011
szczerze to pierwsze wrazenie po zobaczeniu okladki - odpychajace. nie mniej jednak takiej okladki (tego typu) jeszcze zadna gra chyba nie miala, wiec na polce sklepowej risen bedzie sie wyrozniac. a co najwazniejsze kiedy przypatrzylem sie tej okladce to pomyslalem ze tworcy chca zrobic piracki klimat z krwi i kosci, a nie taki ni w d**e ni w oko. chca - to nie znaczy ze im wyjdzie, to tylko okladka.
23) Yankess @ 15 grudnia 2011
Radości? Akurat w moim komentarzu tego nie ukazałem. I kto powiedział, że ja się dowiedziałem o tym niedawno?
A, warto by było zrobić news o dacie premiery i okładce. Co prawda to już nie taki news, ale są to istotne rzeczy.
22) Mordo ty moja ! @ 15 grudnia 2011
Tą wiadomość wiedziałem już dość długo a na stronie tej cisza -_-
Haha ubawiłem się z waszej radości :D Sam się cieszę, okładka wygląda świetnie.
Ja o tym wiedziałem z innej strony Risen, ale nie polskiej :)
21) kyr @ 14 grudnia 2011
oo tam tez jest... szczerze mowiac rzadko tam zagladam
20) Yankess @ 14 grudnia 2011
Ja się o dacie premiery dowiedziałem z innej strony, w której podana była także okładka R2. Podpowiem, że to strona najpopularniejszego i najchętniej kupowanego polskiego magazynu o grach.
19) kyr @ 14 grudnia 2011
f**k k***a YEAH!:D troche sie jeszcze poczeka, ale przynajmniej wiadomo ile. choc szczerze myslalem ze to bedzie luty/marzec.
18) medamen @ 14 grudnia 2011
http://gothic.org.pl/- jak nie wierzycie
17) medamen @ 14 grudnia 2011
27 kwietnia w europie data premiery Risena 2
16) Mordo ty moja ! @ 12 grudnia 2011
@ktp.Macrentofeth możliwe że to żart producentów. Takie ,,świąteczne jajko'' by mnie nie zaskoczyło.
15) kpt. Macrentofeth @ 12 grudnia 2011
To nie jest błąd, na pewno nie z naszej strony i myślę, że to celowy zabieg. Tak samo nie powiedziano np. Myrtana, a "Zapomniane krainy" (tudzież królestwa). Możliwe, że to zapowiedź, że w przyszłym roku dowiemy się prawdy o powiązaniu Risen-Gothic, a może to easter egg.
14) kyr @ 11 grudnia 2011
moze to blad w zapisie, nie malo jest bledow w tych opisach, a poza tym po co by mieli tak nawiazywac do gotika a pozniej mowic ze "braklo literki i nie o to nam chodzilo"?
13) Hans z Oświęcimia @ 11 grudnia 2011
Każdy wie do czego to zmierza.
12) GuideLucke @ 11 grudnia 2011
Zamiast jakieś dziwne teorie snuć spójrzcie na to w ten sposób, że mowa jest o KHORINI, a nie KhoriniS.
11) kyr @ 11 grudnia 2011
ale kąsanie orków w Myrtanie już mozliwe:) ...chyba
10) ZubenPL @ 11 grudnia 2011
kyr @ tylko jak byś nie zauważył świat risena przeżywa apokalipsę tytani niszczą coraz większą jego część i nikt nie jest w stanie ich potrzymać. A uwolnienie nie tytanów jest skutkiem wygnania bogów przez pewnego maga, a o ile pamiętam wygnanie bogów że świata śmiertelników to była droga xardasa z gothic 3 więc risen musiał by się dziać po 2 części więc szanse na zobaczenie bariery czy wojnę z orkami są zerowe.
9) Mordo ty moja ! @ 10 grudnia 2011
To wszystko wygląda możliwie :]
8) kyr @ 10 grudnia 2011
ale zarypiste by bylo opowiedzenie histori gotika z perspektywy risena... popatrzenie na Khorinis zza bariery, "kąsanie" orków z morza...:)
7) Buster @ 10 grudnia 2011
Super by było gdyby gothic i risen byłw "jednym świecie", ale nic po za tym bo nie chciałbym że bezie się kiedyś ze sobą spotkały :D albo coś podobnego.
6) kyr @ 10 grudnia 2011
aa dobra, sory nie zauwazylem w zalodze. za****scie by bylo gdyby polaczyli. mimo wszystko za****scie. tylko lepiej zeby ktoregos beziego usmiercili bo dziwnie byloby gdyby dwoma bohaterami sie sterowalo. chociaz sam nie wiem. przelaczanie miedzy bohaterami u piranii?
5) kyr @ 10 grudnia 2011
kto to Jaffar bo nie wiem albo nie pamietam